Større hus - tilbygg, påbygg eller bare en enkel ombygging?

Vi tar befaring på stedet, gir deg gode kunnskaps- og erfaringsbaserte forslag, skisser og tegninger, og selvsagt kostnadsberegninger. Vi tar også hånd om søknader, og ikke minst, solid håndverksmessig utførelse av selve jobben.

I tillegg til ombygging kan vi blant annet hjelpe deg med utskifting av vinduer, skifting av takstein og lekter, omtekking og etterisolering av tak, bytte av ytterkledning, etterisolering av yttervegger og grunnmur, og isolering av kjellergulv.

Visste du at vinduene kan stå for opp mot 40% av varmetapet?

Har boligen din to-lagsvindu fra 80-tallet eller tidligere, kan du mer enn halvere varmetapet fra disse ved å bytte til 3-lags lavenergi-vinduer.

Komforten blir betydelig bedre med godt isolerte vinduer, spesielt i oppholdsrom med sittemøbler ved vinduene. Når det ikke kommer kaldras fra vinduene, trenger ikke temperaturen ellers i rommet være så høy.


Jo eldre vinduene dine er, desto større varmetap vil det være.

BYGGMESTERENS VERDIFULLE VINDUSRÅD: Folk burde bli flinkere til å sjekke tilstanden på vinduene. Vinduene er den største energityven i huset og kan stå for 40 % av varmetapet. Å bytte vinduer som er 20 år eller mer, kan redusere strømutgiftene kraftig.


Ring oss på 51791880 eller send oss epost på post@sibygg.no og bestill gratis vindussjekk i dag.

Flere saker

Jobbmuligheter

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og ordnede forhold. Er du flink, har godt humør og mye engasjement oppfordrer vi deg til å søke!

Read more

Trenger boligen din en fornying?

Ta kontakt med SI Bygg for en uforpliktende og gratis befaring. Vi tar befaring på stedet, gir deg gode kunnskaps- og erfaringsbaserte forslag, skisser og tegninger, og selvsagt kostnadsberegninger.

Read more